woensdag 24 oktober 2012

Annie

Gisterochtend kwamen de zonen van Annie aan de deur om ons te vertellen dat hun moeder plotseling in haar slaap was overleden. Wat een schok! Zo vele jaren is ze samen met haar hond Ringo , en later ,toen die op 18 jarige leeftijd was overleden, met Kimmmie vrijwel dagelijks met Dineke en de hondjes mee gewandeld. Altijd stond ze in weer en onweer te wachten bij de hertjes op het dagelijkse wandelrondje. Bij de paardjes vulde ze vast de waterbak en gooide een bal voor de honden ondertussen dat Dineke daar nog bezig was. En nu ineens, zomaar , is ze er niet meer.We kunnen het nog niet bevatten. Hopenlijk gaat het goed met haar Kimmie, waar ze zo trots op was en die ze ontzettend goed verzorgde..... We gaan haar heel erg missen!

1 opmerking:

Lya zei

Jenny en Dineke, wat vreselijk verdrietig voor haar zonen en jullie. Voor Annie wel fijn natuurlijk, beter dan een ziekbed.
Voor fam. en vrienden vreselijk, ik wens haar zonen en jullie heel veel sterkte toe om het gemis te verwerken en een plaatsje in jullie leven te geven.
Hartelijke groet,
Lya