maandag 17 juni 2013

Genieten maal 3

Omdat het zulk heerlijk weer is ben ik maar achter elkaar apart met alle 3 een eind gaan toeren. (ben je wel ruim 2,5 uur onderweg ;-)) Eerst Colin, toen Geisli, en Alaska als laatste. Dat is logistiek het makkelijkst ;-) Geweldig vinden ze het allemaal!!
 Colin gaat zo zijn gangetje maar houdt  toch best goed oogcontakt .Hij stapt tegenwoordig ook wel makkelijker even op de scoot als het zo uitkomt. Lekker ventje is het toch, en zo makkelijk!

Geisli liep voor het eerst vrijwel steeds aan een slap lijntje mee!! En stuiterde alleen als ik stilstond! Waar hij los kon almaar zigzaggend achter en opzij van de scoot, haast geen tijd om te plassen ;-).Hij is echt braaf met alles en iedereen die we tegenkomen.

 Alaska neemt de ruimte waar ze los kan, maar komt wel regelmatig even vragen of ze nog steeds braaf is (lees heb je een koekje ;-))Dat houden we erin want het is een pittige tante die vreemden , en zeker kinderen nog wel eens 'stóm' vindt ;-) En zo stapt ze heel makkelijk bij me op om de 'stomme' zaken even te passeren! idd Braaf!!!   De schaapjes van Noëlle waren wel heel erg in de belangstelling ;-) , een paar lagen zo spannend in hun schuilhut!

Geen opmerkingen: