maandag 9 mei 2016

7 mei ,het jaarlijkse uitje met ons Sheltievrienden clubje

Het leek lang helemaal fout te gaan met het weer, veel te koud, 13 graden en snachts nog vorst, handschoenen en mutsen weer, en zeker geen buiten bbq tijd! Maar een paar dagen voor het zover was sloeg het weer om, en zo konden we met nb 27 graden op de thermometer van een gezellige dag met elkaar genieten op onze wei! Ik ben dankbaar dat we ons ook na zoveel jaren nog steeds met plezier kunnen treffen. Dit jaar weer met een paar hondjes minder helaas, maar er was ook nieuwe 'aanwas' doordat Tineke er bij was en die had 2 van haar Sheltie dametjes meegenomen!

 

Samen genieten!  Een  fotoverslagje......

 :Een paar filmpjes die ik gemaakt heb.....
 
Met dat warme weer hadden we het badje meegenomen voor de hondjes, waar Byron volgens Lideke's zeggen echt niet in zou willen, deed ie nooit!......;-)


Dirk had het daarintegen had het vandaag helemaal niet op met natte voeten, en die doet dat thuis nu juist weer wel! gekke honden!
 
Carla deed het met Misty voor wat zo'n beetje de bedoeling is.... Dögun had dat niet meteen precies door, maar het kwartje viel wel! En dat werkte behoorlijk op zin stuiterspieren! ;-)

 
We hebben een super gezellige dag gehad met elkaar, iedereen bedankt voor de gezelligheid!

Geen opmerkingen: