zaterdag 28 juni 2008

paardentandarts

Tussen alle drukte door was er ook nog de Belgische paardentandarts! We moesten er maar 500 meter voor verderop zijn bij een kennis,waar iedereen uit de buurt die zijn paardjes opgegeven had heen moest(16 stuks!bijna allemaal ijslanders). Þrúður netjes naast mijn scoot over de weg erheen! Wat is ze toch braaf!

Urta was als eerste aan de beurt, zij had alleen een klein beetje tandsteen(netjes voor een 16 jarige!)Daarna was Þrúður aan de beurt,die bekeek eerst dat water om te spoelen: mmmmmmmm kweetniet.........! Þrúður had ook ietsje tandsteen en een ongelijke kies,dat moest bijgeslepen.Ze kreeg een lichte narcose en was zo duf als een dronken konijntje! Urta stond dat allemaal goed te bekijken!
Orri was vóór onze paardjes al gedaan,had ook een narcose gehad en zag met hangende lippen en wiebelbenen de wereld nog niet zo scherp!
Maar na een poosje wakker worden konden ze allebei samen met een kwiekfitte Urta weer op eigen benen naar huis wandelen,en na een uurtje paddock mochten de 3 Muskettiers nog lekker even de wei in!

Geen opmerkingen: