zaterdag 25 september 2010

hondenschool

Vandaag was het de eerste keer voor Alaska dat ze mee deed in de behendigheids les. En we zijn trots op haar hoor! OK, ze had vorig jaar een paar pup-behendigheids lesjes gehad, maar dat was een jaar geleden en ook alleen maar een aanzet tot.. De wip uiteraard nog met wat extra begeleiding, en de band gaat ze net zo makkelijk langs als door, dat is ook opletten. Maar dit was de eerste keer en aan het eind vd les heeft ze een heel parkourtje gelopen(alleen de paaltjes zaten er niet bij nog)! Zo hee!, echt een natuur talentje hoor! Ze luistert natuurlijk ook goed, en is daardoor ook heel goed te sturen,Dat scheelt een hap! We zijn trots op ons knappe meissie!
Daarna was Geisli aan de beurt voor zijn allereerste les op de hondenschool, en meteen de EG cursus. We hebben bewust gekozen om hem eerst wat zekerder in de wereld te laten staan voor we met hem gingen.En natuurlijk is hij ook niet echt onze eerste pup, dus hij kan natuurlijk alles wat de anderen ook al weten.
We zijn trots hoor! Hij vond het allemaal een feestje en deed het super goed!OA:Instructeur die de baas een handje komt geven als de hondjes netjes naast zitten: super! Zelfs wachten op de plaats als de baas wegloopt en dan pas komen als hij geroepen wordt: heel goed! Waar de anderen dat nog aan een lange lijn moesten, kon hij het meteen gewoon los. Uiteraard het beste jongetje van de klas met alles ;-), en als je ziet hoe vrolijk hij dat allemaal doet maakt dat ons extra trots op het manneke! En met het tussentijds met de baas spelen is hij meteen zijn laatste puphoektand kwijt geraakt.Is hij daar ook maar vanaf! :-)

Geen opmerkingen: