maandag 15 november 2010

lekker !

Het is met veel zo: als je iets een tijdje niet hebt waardeer je het des te meer: oa droog weer!:-) En nog wel met een zonnetje erbij! Vanmorgen dus maar extra genoten van dit schaarse fenomeen!:Justin ,Colin en Geisli met mij mee, en Alaska mee met een rondje met het paard.
Wat is het toch heerlijk dat Alaska nu vertrouwd lekker mee kan.Vroeger ging Fellow altijd mee(net als alle andere honden waarmee het vertrouwd was), maar de laatste jaren kon dat niet meer vanwege zijn peesblessure.Het voelt gewoon weer goed paard en hond naast elkaar, ze horen zo samen! Alaska kreeg het halverwege helemaal op haar heupen toen ze stond te snuffelen en Urta ineens tegen haar kont brieste! Hahahahaha, ze maakte een luchtsprong en heeft toch een rondjes en achtjes lopen scheuren!Onze paardjes vinden het ook leuk als de honden mee zijn, ze houden in en kijken om als iemand achterblijft om te snuffelen. Hopenlijk kan Geisli volgend jaar ook samen met Alaska mee.Maar hij moet het natuurlijk eerst(alleen)leren, en door alle extra zorg voor ma is er niet oveel extra tijd voor rijden zeker nu er zoveel minder daglicht is!
foto Alaska en Urta bij een vorige gelegenheid. Nog 1 keertje een filmpje uit de 'goede oude tijd'!Daar kan ik terplekke echt melangoliek van worden ook al moest ik daar ook al met de scoot ipv op paard zoals hier nog met Patrick!
Fellows dochter Flóki gaat ook altijd mee opstap als er uitgereden wordt!Echt een dochter van haar paps hoor!