dinsdag 3 december 2013

3 maanden alweer!

Net terug van de DA : Dögun helemaal nagekeken en geent, bloedgeprikt vanwege de MDR1 , wormkuurtje mee voor volgende week en over 3 weken de booster enting. Onze dierenarts (Steven Schukking) was helemaal weg van hem en vond hem een heel erg leuke,vrolijke en gezonde pup. Dögun gedroeg zich perfekt ,alleen bij het bloedprikken 1 klein piepje toen het naaldje eruit ging Het bloed hebben we net zelf naar v. Haeringen gebracht , toch makkelijk ook hier in Wageningen en vlak bij de praktijk ! Hij weegt nu precies 4000 gram (13 wk), en is daarmee net iets lichter dan onze Justin en Colin op dezelfde leeftijd waren. Nog steeds op het zelfde schema , netjes!

Hij is een echte donderstraal, vindt bijna alles ontzettend lollig en wil ook alles met tanden en bek ontdekken! Is zindelijk zolang we hem helpen herinneren of hij soms een plasje moet, maar kun je even niet opletten dan doet hij het rustig in huis terwijl de deur naar buiten openstaat. Hij heeft gewoon geen tijd om op dat soort onnozele dingen te letten met een wereld vol spannende zaken en uitdagingen! Colin moet nog altijd niets van hem hebben helaas, dat vind ik toch wel heel jammer, met Geisli wisselt het een beetje, soms wil Geili ineens wel spelen, maar dan is Dögun toch wat voorzichtig, wat ik hem niet kwalijk kan nemen Met Alaska is hij de beste maatjes, hij kan haar zowat slopen en dan is ze nog steeds blij met hem, gelukkig maar, dat is tenminste 1 ;-) !


Mee met wandelen, ook al is het gedeeltelijk in de doggyride gaat super, en hij vindt het ook geweldig om mee te gaan. En daar buiten gaat het met de andere 2 ook heel goed! We komen er wel!!
 

Geen opmerkingen: