dinsdag 20 maart 2012

afzonderlijke rondjes

Het is zo voorjaar vandaag! Niet alleen op de kalender maar overal om ons heen ook! De Elzenkatjes gaan open, de blaadjes van de vlier komen uit en er staan hier en daar weer koeien in de wei! Iedereen geniet! Omdat Alaska vandaag alleen mee mocht naar een hazenvrij gebied ;-) , was Geisli een beetje onthand . Alleen rennen is toch anders, en hij kwam dus iedere keer bij mij kijken wat ik aan het doen was. Justin en Colin doen meestal alles samen, onafhankelijk van de Aussie(en vise versa). Er zijn zoveel interessante geurtjes die ze moeten lezen en controleren!
Colin ziet wat, en staat op zijn tenen te kijken naar ??, en dan weer naar mij: zie je dat!!! :-). Na even zoeken zie ik ze ook, 2 patrijzen die zich stilletjes in het droge gras van het natuurgebiedje pal naast ons uit de voeten maken! :-)
Alaska mocht tot haar vreugde met haar favoriete baasje mee naar het (hazen vrije ;-))trappetjesbos. Omhoog en omlaag rennen met stokjes en stukken schors én samen op stap,helemaal goed!
Op de terugweg een doorsteekje door het aanliggende Arboretum, wat ook langzaam aan het ontwaken is uit de winterslaap! Nog even en dan bloeit daar alles weer!
Alle collages worden groter door aanklikken.

1 opmerking:

piloot & co zei

Voor iedereen wat wils :) en voor allemaal relaxt wandelen ;) De natuur word geleidelijk aan echt mooi!