donderdag 15 maart 2012

Joppie voor het eerst weer buiten!

Onder begeleiding van de hondjes wordt Joppie naar het perk waar de zon op staat getild. s'Zomers loopt ie dat natuurlijk zelf, maar hij is nu nog traag en stram.
Er beginnen nml al wat kleine paardenbloemblaadjes op te komen, die we natuurlijk speciaal voor hem laten staan! Even wat extra sturen in de goede richting... En ja hoor, het zonnetje warmt hem snel wat op en hij begint aan zijn eerste maaltijd van het jaar uit de natuur! Appeltje en witlof zijn dan wel lekker, maar er gaat niets boven vers zelf plukken! Eet smakelijk Jopperdepop!
*nb: het gaas wat lelijk om de perkjes staat te staan zat er vroeger alleen om als we een pup hadden.Maar tegenwoordig moet het er constant om omdat Joppie niet altijd meer de op/afstapjes weet te vinden en dan gaat stoepduiken. Vroeger deed ie dat nooit en wist feilloos alles te vinden, maar de laatste jaren hij lijkt toch wel wat dementer te worden. Nou ja, hij woont al ruim 40 jaar bij ons(vroeger al bij mijn ouders), we houden gewoon rekening met zijn bejaarden makken. ;-)

Geen opmerkingen: