zondag 16 januari 2011

sociaal ochtend rondje

Het was vanochtend echt 'zondagochtend-na-een-regenweek' in het bos, zeker in het stuk wat aangewezen is dat honden er los mogen lopen. Dat werd een nogal lang 'sociaal' rondje!
Mensen hadden duidelijk met elkaar afgesproken om samen te wandelen of liepen na een toevallige ontmoeting samen verder. Heel veel honden en mensen dus in een wat kleiner stuk bos. Op een gegeven moment was de met elkaar pratende bazengroep zeker gegroeid tot een hond of 15 Van heel groot, tot heel klein , en oud tot heel jong alles door elkaar. Justin en Colin mengen zich daar gezellig tussen zonder enige terughoudendheid , Alaska en Geisli vonden dit iets tè, en bleven een beetje achter de baas. Een heidewachtel ging eerst een stuk verderop in de bosjes op de baas zitten te wachten overdonderd door de grote groep soortgenoten, maar ook die kwam er na een tijdje bij zitten. Voor de meeste honden was dit dus heeeeeeeeeeel gezellig contakt maken en spelen met elkaar. Eenmaal weer onderweg kwamen we nog allerlei 'losse' bazen met honden tegen,en daar hebben Alaska en Geisli ontzetend leuk mee lopen spelen en scheuren! Dat wilde gedoe vinden de Shelties dan weer iets tè! LOL
Al met al is de baas weer helemaal bijgekletst en zijn de hondjes zowat bewusteloos aan het dromen van alle race en speelpret! Sociaal rondje voor allemaal!

Geen opmerkingen: