woensdag 27 juli 2011

nog even vakantie vieren

Vanochtend weer een 'verdeeld' hondenrondje,in het binnenveld zaten nu overal ooievaars, in 1 weiland zelfs 20! Ze verzamelen al om zich nog even vol te eten voor hun lange reis naar het zuiden in augustus. Jammergenoeg weer geen fototoestel bij me, dus een beetje behelpen met mijn telefoon om het toch wat van vast te leggen. Ondertussen vermaakten Justin en Colin zich met gaatjes graven(nee, dat touwtje lag er al ;-) ,zit niemand aan vast!) en Geisli kwam even buurten om te zien wat ik toch aan het doen was!
(alle fotos worden groot met aanklikken!) Ondertussen was Alaska mee naar het trappetjes bos en Arboretum, waar toch nog wel aardig wat bloei was!
Na een kopje koffie thuis zijn we met Geisli richting markt vertrokken. En hoe schijterig hij thuis ook kan doen naar vreemden.Dáár is het allemaal reuze lollig, zeker met alle heerlijke luchtjes die er rondhangen. Ook vandaag weer moesten we heel wat keren uitleggen wat dat nou toch voor mooie en byzondere hond was! Vond ie zelf ook hoor! LOL
En om het vakantie gevoel en het lekkere weer nog te versterken zijn we op een terrasje nog een broodje gaan eten. Helemaal goed zo'n dag!

1 opmerking:

karlijn zei

wat een leuke dag is dat geweest ook erg leuke foto's vooral die bij de auto hahah baas wat ben je aan het doen hahahaha