vrijdag 25 september 2009

Ochtend met hindernissen

Je hebt van die dagen.........
Afgelopen week is onze geiser overleden, dat was erg killetjes zonder warm water! Gisterochtend kwamen ze een nieuwe installeren. Het ding maakt wel veel meer herrie maar dat was gewoon met een nieuwe...... OK ....Vanochtend de douche aan, 3 minuten en hup uit! KOUD! Nog een keer geprobeerd even later, deurtje voor het apparaat open, misschien krijgt ie niet genoeg lucht??2 minuten warm water en Hup uit! xgrqyrxx!
Ondertussen een kreet van beneden,SNOTVERDIKKE!!! : griste Alaska de pil van Fellow van de aanrecht!, en dat is een zware pijnstiller voor een veel zwaardere hond als zij is.......! DA gebeld, kom maar meteen! Snel in de auto met het monster naar de praktijk waar ze meteen een braakmiddel kreeg. Hopenlijk is het allemaal eruit, ze deed daar in iedergeval goed haar best voor ! ;-) Omdat ze zichzelf helemaal binnenstebuiten spuugde kreeg ze daarna een antibraakmiddel wat net zo snel werkte, waarna ze weer gewoon vrolijk aan het stuiteren ging.Pffffffff!! O, ja, en we weten nu dus dat ze precies 16kg weegt en de DA helemaal onder de indruk was van haar stevigheid en compaktheid : echt pas 6 maanden????, ja zondag pas. (ze was eerder in een andere praktijk omdat Kortenoord waar we normaal komen steeds te druk was om op redelijk termijn te laten enten).Het is ook een gespierde sterke tante! Hopenlijk haalt ze dit soort kamikaze zaken niet vaker uit!
Vanmiddag komen ze onze nietwerkende nieuwe geiser controleren.............zucht. Tís wel vrijdag maar niet de 13e toch?!

Geen opmerkingen: