zaterdag 3 juli 2010

Geisli!! Hij is er!! de eerste kiekjes!

Daar kwam hij aangestapt uit de kamer naast zijn fokster! Onze Geisli! Wat een schetig ventje he?! Frank en vrij komt hij dagzeggen! En dat is op zijn 'Geisli's' uitgebreid! :-)Na een gastvrije ontvangst, gezellig bijpraten,een heerlijk kopje koffie en de afhandeling van het noodzakelijke papierwerk gaan we op huis aan waar de andere hondjes wachten! Geisli zit op schoot in de auto even wat hijgend om zich heen te kijken,maar zakt al snel tevreden in slaap. De op volle toeren werkende airco zal daar ook wel debet aan zijn geweest! ;-)
Vlak voor we thuis aankomen wordt hij wakker, en als we uitstappen stapt hij stoer aan het lijntje naast ons mee naar huis! Dat hebben we ook nog nooit met een pupje meegemaakt!
We laten hem in de tuin met de andere hondjes kennismaken en ook dat verloopt vlot! Ze zijn nieuwsgierig naar elkaar, maar het gaat heel rustig. Dit zijn de kiekjes van het eerste uurtje bij ons thuis: Als de andere honden ineens door de slierten naar binnen lopen staat Geisli even te kijken....ehhh, hoe doen ze dat?Maar ook dat probleempje lost hij zelf heel snel op! Zijn maaltijd laat hij zich erg goed smaken! Alles gaat vlot op! Nieuwsgierig!! Wat doen ze daar??? Roept er iemand?? Jaaaaaaaaaa, ze riep! Leuk ik kom!!! Knap ventje hoor! Nichtje en neefje samen, wat een lekker stel he?!(sorry het toestel flitste) Geisli besluit dat de gang lekker koel is en ploft daar neer met de "uitgelachen"lachzak die hij gevonden heeft. Alaska neemt de gelegenheid waar om hem nog eens goed te bekijken! Nou dat gaat vast een goed koppel worden! Wij zijn er blij mee!! Birgit bedankt voor je vertrouwen, we zijn heel blij met Geisli, die door zijn voorouders ook nog eens verwant is met ál onze Aussies tnt! Het is een geweldig pupje!
* met zeven weken zijn we met Geisli naar de dierentuin geweest, samen met al zijn zusjes en broertjes en hun toekomstige baasjes, hier staan een paar fototjes van hem daar.

2 opmerkingen:

Belevingsgericht werken zei

Hartelijk gefeliciteerd met dit dappere mannetje, ik hoop dat hij lang bij jullie mag zijn. Geniet ervan ;) ze zijn zo snel groot.

Elisabeth zei

Gefelibiteerd met jullie nieuwe aanwinst. Leuke naam heeft hij!