vrijdag 9 juli 2010

levensles en apporteren

(Belangrijke levensles voor jonge puppies: "let je leven lang goed op de baas anders raak je hem kwijt!" Één zo'n ervaring is meestal genoeg, bij héél stoere misschien nog een keer, maar meestal is het niet nodig!))
Nu Geisli wat meer thuis is, ook in het bos, zie je dat hij zich veel meer gaat interesseren voor zijn omgeving. Een keertje achter een boom springen als hij even niet op de baas lette is ook al gelukt!: Lalalala onderweg, luchtjes en leuke dingen, je kijkt om.......weg baas! Ehhhh hoezo weg baas?! Net was ze er nog!Staartje zakt, ooo jeee ik ben alleen, in het GROTE DONKERE BOS! En net als hij het echt eng gaat vinden hoort hij zachtjes zijn naam: Geeeeeeeeeiiiiiisli! Hij holt richting geluidje en jaaaaaaaaaaaaa!!! Daar achter de boom staat de baas!!!! Blij!!!!!! Nou maar voortaan let hij wel goed op dat die niet zomaar weer kwijt kan raken hoor! Pjoeh!!
Wat hij nu ook heel leuk gaat vinden is het apporteren van dingen zoals dennenappels.Dat is fijn want daar kunnen ze zoveel plezier mee hebben! Wat fotos en een filmpje van dit ochtend bosrondje:

Alaska was als pupje ook almaar in de weer met dennenappeltjes, zij hupte er zo komisch bij :-) Nog even als herinnering aan vorig jaar:

1 opmerking:

Lya zei

Hoi Dineke en Jenny,
Toch heel grappig het verschil tussen een hond met en een hond zonder staart.
Zonder staart zijn het net jonge beertjes, met staart jonge hondjes.
Groetjes,
Lya