woensdag 28 juli 2010

zomaar een ochtend

Vanmorgen kwam Geisli achter Alaska aan naar boven goedemorgen zeggen! OK, hij kan dus de trap op! Helemaal dol en kusjes uitdelend stond hij te huppen voor mijn bed!Naar beneden is een heel ander verhaal natuurlijk! ;-) We hebben hem wel al de laaste 2/ 3 treden laten doen, maar zo van bovenaf is nog niet de bedoeling.Dat is slecht voor zijn voorhand die dan alle gewicht moeten tegenhouden(en dat is 8,1 kg weten we sinds vanochtend ;-))Dus dat is nog naar beneden dragen voorlopig, en wij vinden dat 1 keer per dag eigenlijk zat!Hekje voor de trap nu dus maar!
De wandeling hebben we het verdeeld vanochtend, Colin en Alaska gingen met mij mee: lekker opschieten en even fisbee gooien, en Justin en Geisli samen een bosrondje.
Heerlijk zonnetje na een natte nacht, alles ziet er meteen weer fris en groen uit!
Onderweg een poosje staan kijken naar een Ooievaar die zich vlakbij mij uitgebreid aan het opknappen was,en daarna met een sierlijke vlucht laag langs vloog naar het naastliggende watertje,waar hij meteen met groot kabaal en gesis door de aanwezige Nijlganzen familie werd weggestuurd! Ahhhh,hij vertrok maar naar rustiger oorden! Prachtig vind ik die grote statige vogels, en nu de jongen niet meer verzorgd hoeven zijn ze op hun gemak overal aan het fourageren en goed te bekijken. Het was een heerlijk vlot en ontspannen rondje, zeker omdat Alaska het steeds beter doet met het met rust laten van het alom aanwezige vee en andere 'leuke' dingen! Colin en zij gaan zo goed samen en ze houden ook alletwee van opschieten! ;-)
Justin en Geisli zijn samen naar het bos geweest(ook goed vanwege de 'bonding'), Geisli heeft weer allerlei nieuwe honden ontmoet en lopen dansen (klein stukje film)door de wereld!
Eenmaal thuis moest er natuurlijk door Geisli nog een poosje gek worden gedaan, om daarna tussen een deel zijn verzamelde speeltjes in slaap te vallen!:-)

Geen opmerkingen: