woensdag 7 juli 2010

wegen en markt

Omdat Geisli gister 10 weken was hebben we hem gewogen zodat we ook van hem zijn groei kunnen bijhouden. En omdat we dat met alle honden tnt gedaan hebben heb je ook meteen een soort vergelijking. Hij was dus precies 5,5kg.(Om het even in verhouding te zetten ;-): dat is ietsje meer als Alaska was, maar bijv onze Fellow was 7.2kg en Bouncer zelfs 8,5kg op 10 weken.)
Prachtig weer,dus vandaag stond de markt op het programma voor Geisli.Na 2 dagen alleen bos was het tijd voor een nieuwe uitdaging!Wat is het toch een relaxed ventje zeg!Met een zwaaiend staartje liep hij mee, af en toe als hij iets spannend vond zakte het wel naar beneden en gaat hij achter de benen lopen, maar met enige bemoediging was het weer leuk.Dat ik daar ineens ook met de scoot naast hem stond was een verrassing,joepie!!gezellig! Er waren aaiende kindjes, een studenten straattoneel groepje die met een hoop lawaai over de markt holden,en veeeeeeeeeeel luchtjes en dingen om op te rapen(hoezo mag dat niet??!flauw mens!)een stukje vietnamese loempia was heerlijk! En terwijl we daarvan smulden was zelfs al iemand die hem 'kende',"daar hebben we Geisli!", Rosita heeft dus meteen kennisgemaakt met ons knulletje! ;-)Na een klein halfuurtje indrukken ,kaas, aardbeien en koeken kopen, zijn we weer naar de auto teruggegaan, Geisli nog steeds als een stoer hondje aan een slap lijntje naast ons met een zwaaiend staartje!
Nu is hij alle indrukken aan het verwerken in een diepe slaap!Maar eenmaal uitgeslapen wordt er weer flink gespeeld met de waterwubba, die op het droge ook heel erg leuk is!

Geen opmerkingen: