donderdag 13 mei 2010

herpakken en doorgaan

Na 2 hele rare dagen waarin we het ook erg druk hadden met familie,is nu het 'normale' leven weer aan de orde. Voor zover alles normaal voelt nu zo'n gat gevallen is. Vanmorgen met mijn scoot voor het eerst gezamelijk met beide Shelties èn Alaska op weg, die zich met elkaar gedroegen alsof ze op een soort 'klassenuitje' waren!;-) Het zal wel weer settelen, maar voor nu is het daardoor wel extra duidelijk dat alles nog 'raar' is,ook onderling.
Voor het eerst in ons hondenbestaan zijn we ook zonder 'grote'hond,dat voelt ook al raar leeg........OK,Alaska is natuurlijk ook een Aus, maar ze is innerlijk en uiterlijk zo verschillend als dag en nacht van alle andere Aussen die we tnt hadden. Ook leuk en lief hoor,maar totaal anders en zeker geen 'grote hond'. Of zich verschuivingen gaan voordoen in de roedel... de tijd zal het leren, zoiets gaat meestal niet direkt maar geleidelijk, en hopenlijk ook soepeltjes!
We herpakken ons, houden alle mooie herinneringen aan onze lieve 'pure chocola met slagroom' beer vast,en gaan verder met ons aanwezige honden-klavertje 3. Aan hen zal het niet liggen, zij feesten alweer!

Geen opmerkingen: