donderdag 27 mei 2010

vrolijk

Het is bijna 3 weken geleden dat Fellow ons verliet, en nu gaat het opvallen dat de honden zich wat anders gedragen als de maanden ervoor. De zorgen om Fel, en de extra aandacht en tijd die dat vroeg hebben duidelijk meer invloed gehad als we ons toen realiseerden. Het sluipt er natuurlijk ook langzaam in.
De hondjes zijn vrolijk(wat we eerst stiekum een beetje heiligschennis vonden,wij missen onze Fel nog zo erg!) Ook Justin loopt haast net als Alaska met speeltjes te huppelen ,en Alaska haar staartje maakt nóg meer overuren ! (zo'n mal stompje kan ook nog rondjes draaien! :-)) . Er heerst ook rust in huis,allemaal wisselwerkingen natuurlijk, dat snappen wij ook wel, maar het valt nu gewoon op!
Met wandelen komt nu niet alleen Alaska steeds even aan, maar ook Justin en Colin komen elke keer blij aanhollen om te horen dat ze geweldig zijn en lopen niet alleen samen gezellig te hollen.
Elke keer als we in de afgelopen jaren een hond uit ons roedel moesten missen veranderde er wat, meestal merk je het pas na een tijd dat de zaken wat verschuiven of is het effekt niet zo groot. Hoe dit verder gaat ontwikkelen moeten we afwachten, maar het vrolijke van nu is wel heel plezierig!

2 opmerkingen:

Lya zei

Hoi Jenny,
Dat het alweer 3 weken geleden is, wat gaat de tijd snel hé?
De zorg voor een oude zieke hond vraagt veel tijd. Je bent er de hele dag toch mee bezich. Medicijnen, hoe loopt hij, eet hij wel en ga zo maar door. Ik snap dat jullie hem missen, het zou vreselijk gek zijn als dat niet zo was. Probeer ook van het nu te genieten. Je kunt nu weer even 'zorgeloos' van de honden genieten.
Groetjes,
Lya

Elisabeth zei

ook de andere honden voelen de spanning en zorgen die er heersten met betrekking tot de gezondheid en leeftijd van Fellow.

Ook jullie zullen je toch enigszins anders gedragen, misschien juist wat meer ontspannen wat ook weer zn weerslag heeft op de honden.

Logisch dus dat er binnen de groep het ene en ander verandert.